Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Različite kvadratne fotografije vise na špagici iznad cvjetnog ukrasa. Fotografije mladenaca i čestitke gostiju mogu se vidjeti na slikama fiksiranim pincetom.

Kreativni savjeti

Najljepše želje za vjenčanje, u jedinstvenom formatu

S ovom idejom za dekoraciju možete napraviti posebno i jedinstveno iznenađenje za mladence - koristite naše predloške koje možete preuzeti.

Kombinirajte fotografije mladenaca s dobrim željama gostiju. Napravite zbilja poseban poklon za veliki dan u obliku jedinstvene liste želja s fotografijama. Ponesite ga sa sobom na vjenčanje i pozicionirajte prije slavlja kako bi gosti mogli napisati svoje lijepe misli na kartice. Pored kartica s porukama postavite fotografije mladenaca u obliku Natur fotografija kako biste ukras učinili još osobnijim. A za poruke gostiju odaberite Kvadratne Fotografije.

Osobne fotografije

Nova poruka je dodana u nit. Oko nje su fotografije mladenaca iz njihove svakodnevice. Fotografije su bile pričvršćene na vijenac malim mašnama i kopčama.
Natur fotografije savršeni su ukrasni elementi
Koristite Natur fotografije

Natur fotografije možete izraditi pomoću CEWE Fotosvijet programa ili online na našoj web stranici. Mat dizajn daje fotografijama posebno elegantan izgled - savršeno za svečane prilike. Savjet: ako imate malo više vremena za pripremu, slikama i motivima možete ispričati i priču o mladencima - od njihovog susreta pa sve do vjenčanja. Začinivši veliki dan s malo putovanja kroz vrijeme, zasigurno možete stvoriti trajno iskustvo. Što više materijala sakupite, rezultat će biti emotivniji i ljepši.

Gotovi predlošci ili vaše kreacije

Gost upisuje svoju poruku na malu karticu. Kvadratne fotografije poredane su na stolu. Uz njih se vide i male pincete i cvjetni ukrasi.
Olovke, kvadratne fotografije i male pincete: sav pribor na stolu za ukrašavanje

Izrada kartica sa željama je brza i jednostavna: planirajte da svaki gost zaželi barem jednu želju. Najbolje je napraviti dvije vrste Kvadratnih fotografia. Jedna bi se trebala sastojati od praznih kartica koje gosti mogu ispuniti vlastitim porukama ili kratkim mislima. S druge strane, možete imati unaprijed dogovorene želje. Dizajnirajte simpatične predloške za pozadine.

Za želje predložak možete preuzeti ovdje. Uz Kvadratnih fotografija je vrijedno nabaviti i tanko uže, nekoliko olovki i male pincete.

Prilagodljiva lista želja

Gost piše poruku dobrodošlice na čestitku, okruženu fotografijama i gotovim čestitkama zakačenim na špagicu.
Iznenađenje je spremno: najljepši trenuci mladenaca i najljepše želje gostiju nalaze se na niti želja

Girlanda s fotografijama izvrsna je alternativa klasičnom drvcu želja: može se fleksibilno proširiti i pruža dovoljno prostora za sve goste. Nije važno koliko fotografija i kartica s porukama imate: viseće Natur i Kvadratne fotografije stvaraju elegantan i prozračan izgled. Ovo je također dobra prilika za personalizaciju lokacije i uređenja. Upotrijebite malu pincetu za pričvršćivanje slika.

Ugodan i jedinstven poklon

Zahvaljujući željama ljubavi, gotov niz fotografija nije samo dirljiv dar, već može biti i estetski dodatak dekoraciji za vjenčanje. Mladenci ga lako mogu pospremiti na kraju velikog dana i opet objesiti kao ukras u svom domu. Ovaj kreativni poklon će biti veliki hit na vjenčanju, a također će biti i trajna uspomena.

Inspiracije - ideje za poklone

Korištenje vlastitih fotografija

Fotografije

Vaše najljepše fotografije uvijek mogu biti pri ruci

Prisjetite se svojih najljepših uspomena opet i opet- izradite svoje najdraže fotografije ili kreirajte fotoknjigu.

Naruči