CEWE Fotosvijet aplikacija Naručite brzo i jednostavno
Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Razvijanje fotografija - Standard fotografije

Vaše najljepše fotografije izrađujemo u mnogim formatima i na visokokvalitetnom fotopapiru - čak i s bijelim okvirom! Čiste boje evociraju lijepe uspomene.

  • Vrhunska kvaliteta fotografije
  • Dodatne mogućnosti uređivanja
  • Brendirani fotopapir
  • Iznimna vjernost boja i UV otpornost

Najvažnije informacije prije narudžbe: ovako odaberite omjer stranica za svoje fotografije! - Detaljan opis možete pronaći ovdje!

već od 0,08 € *

Od 100 kom

Uređivanje i naručivanje

Informacije o proizvodu

Dimenzije fotografije

Klasični omjer: Identična kao klasične dimenzije, format za album: od 9 × 13 cm do 13 × 18 cm (9-ka, 10-ka, 11-ica, 13-ica) Originalni omjer: Samo je jedna strana fotografija fiksna, druga se mijenja ovisno o formatu u kojem je snimljena fotografija (može biti kvadratna, pravokutna itd.) (9-ka, 10-ka, 11-ica, 13-ica)

Vrste fotopapira

Standardni papir, sjajni papir FUJIFILM fotopapir

Uređivanje

Odaberite bijelu, crnu ili konturu u boji. Automatska optimizacija fotografije.

Pregled dimenzija fotografija

Birajte među ponuđenim dimenzijama!
Formati fotografija Veličina 10

fotografija 10-ka

- Klasična dimenzija fotografije: 10×15 cm. - Izvorni omjer fotografije: širina je fotografije promjenjiva, a visina se uvijek poklapa s prvim brojem izabrane dimenzije (10 cm).

Fotografije Ispisi fotografija Veličina 11

fotografija 11-ica

Klasična dimenzija fotografije: 11×17 cm. - Izvorni omjer fotografije: širina je fotografije promjenjiva, a visina se uvijek poklapa s prvim brojem izabrane dimenzije (11 cm).

Fotografije Ispisi fotografija Veličina 13

fotografija 13-ica

- Klasična dimenzija fotografije: 13×18 cm. - Izvorni omjer fotografije: širina je fotografije promjenjiva, a visina se uvijek poklapa s prvim brojem izabrane dimenzije (13 cm).

Fotografije Ispisi fotografija Veličina 9

fotografija 9-ka

- Klasična dimenzija fotografije: 9×13 cm. - Izvorni omjer fotografije: širina je fotografije promjenjiva, a visina se uvijek poklapa s prvim brojem izabrane dimenzije (9 cm).

Vaše najdraže fotografije u odabranoj dimenziji

Birajte između originalnog omjera fotografije i klasičnog omjera fotografije!
Originalni format Originalni format Originalni omjer fotografija 3:4

Digitalni fotoaparati najčešće upotrebljavaju omjer fotografije 3:4. Ako je riječ o ovom omjeru uvijek će se izraditi fotografija identična izvornoj dimenziji (npr. 10×13 cm), to znači da se fotografije izrađuju u omjeru kojemu su snimljene. Širina je fotografije promjenljiva, a visina se uvijek poklapa s prvim brojem izabrane dimenzije (npr. 10 cm). U ovom slučaju ne režu se dijelovi fotografije, ali postoji mogućnost da će se izrađene fotografije razlikovati u širini.

Odaberete li dimenziju 10×15 cm rubni će se dijelovi fotografije odrezati u procesu izrade fotografije. Promjenu dimenzije može uzrokovati uređivanje fotografija, njihovo obrezivanje ili korištenje različitih fotoaparata s različitim postavkama.<br><br>Ako želite sve svoje fotografije izraditi u identičnim dimenzijama, odaberite jednu od ponuđenih mogućnosti:<br><br> * pripazite na postavke fotoaparata i ne mijenjajte omjer fotografija, eksponirajte uvijek s istom rezolucijom i omjerom<br><br> * prije izrade fotografije promijenite njihovu dimenziju, to vrlo lako možete učiniti u besplatnom CEWE fotoprogramu koji možete skinuti s naših internetskih stranica.<br><br>Ako možete odabrati omjer 3:2 na vašem uređaju, onda snimajte fotografije s tim omjerom. Takvim omjerom fotografije će se izrađivati kao da su snimljene analognim fotoaparatom (npr. dimenzija 10×15 cm).

Klasični format Klasični format Klasični omjer fotografija 2:3

Klasični omjer fotografija (npr. 10×15 cm) je idealan odabir za fotografije u okviru. Ako je omjer uslikanih fotografija različiti, onda će se rubni dijelovi fotografija suziti na odgovarajuću dimenziju. Rubovi fotografija koji će se odrezati označeni su okvirom i sivkastom bojom. Ako želite izraditi fotografije klasičnog omjera savjetujemo da pri snimanju fotografije namjestite omjer koji želite izraditi.

Najbolji rezultati

Odaberite automatsku korekciju slike!
Optimizacija slike

Automatska optimizacija fotografije

Ovom postavkom analiziramo vašu odabranu fotografiju i u slučaju da je potrebno, korigiramo neke postavke kako biste dobili proizvod najbolje kvalitete. Poboljšavamo kontraste i puninu boja. U slučaju da su neki dijelovi fotografije slabije osvijetljeni ili mutni, pokušavamo to korigirati. Iz tamnih dijelova fotografije osvjetljenjem sjena možemo istaknuti inače nevidljive detalje. Optimalizacijom fotografije svi motivi dobivaju specijalnu korekturu koja se prilagođava sadržaju fotografije. Upotrebom optimizacije ne mijenja se prvotni ugođaj fotografije.