CEWE mobilna aplikacija Naručite brzo i jednostavno
Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Galerijski tisak
Galerijski tisak
Galerijski tisak
Galerijski tisak

Galerijska fotografija

Upoznajte najkvalitetniji i najelegantniji format zidnih dekoracija!

Prikažite svoju fotografiju u premium formatu: Zahvaljujući UV direktnom tisku na akrilnom staklu vaše fotografije imaju poseban sjaj i izgled. Aluminijska ploča osigurava stabilnost i eleganciju.

  • Najkvalitetnija zidna dekoracija
  • Sjajne boje koje se postižu UV direktnim tiskom
  • Kvalitetna aluminijska ploča jamči stabilnost proizvoda
  • Očaravajući prostorni učinak
već od 30,25 € *

Uređivanje i naručivanje

Naručite od CEWE-a!

Dostava na kućnu adresu ili preuzimanje na paketomatu

Narudžba od partnera

Prilikom naručivanja odaberite Dostava na kućnu adresu ili preuzimanje u obližnjoj poslovnici.

Informacije o proizvodu

Formati:

Dimenzija po vašoj želji, točna u milimetar

Materijali:

  • Fotografija iza 3,6 mm širokog aktilnog stakla
  • Sa stražnje strane 3 mm široka aluminijska ploča

Zidna dekoracija u dimenziji po vašoj želji

Odredite dimenziju svoje najdraže fotografije!

Pregled izbornih formata galerijskih fotografija

Otkrijte naš veliki asortiman dimenzija!

Pregled zidnih držača

Pričvrstite svoje fotografije pomoću sigurnih i stabilnih držača!
zidni držač dco vijčani sustav Zidni držač Dco Vijčani sustav Sistem odstojnika

Buše se sva četiri ugla fotografije koja se pričvršćuje pomoću posebnih vijaka. Glave vijaka su vidljive, a slika je udaljena od zida cca. 20 mm. Rupe su unaprijed izbušene.

zidni držač dco sustav pričvršćivanja Zidni držač Dco Sustav pričvršćivanja Rubna konstrukcija

Ovaj tip držača fotografiju fiksira na rubovima bez bušenja rupa. Vijke možete postaviti na bilo koji rubni dio proizvoda bez eventualnog prekrivanja najdražeg dijela fotografije.

Zidni držač Dco Stezni sistem Zidni držač Dco Stezni sistem Stezni sistem

Nevjerojatna iluzija lebdenja: fotografija se pričvršćuje s pomoću konstrukcije koja se nalazi sa stražnje strane proizvoda i neprimjetno drži dekoraciju s cca 10 mm udaljenosti od zida – baš kao u umjetničkim galerijama!

Zidni držač dcso stazni sistem zidni držač dco stazni sistem Metalna konstrukcija

Nevidljivi držač: postavite svoju fotografiju na zid sa samoljepljivim zrcalnim držačima koji se lijepe na stražnju stranu proizvoda i tako dekoracija "lebdi" cca 10 mm-ra udaljena od zida.

Vaše fotografije u savršenom rasporedu

Saznajte više o mogućnostima rasporeda galerijskih fotografija!

Vaš kolaž u obliku galerijske fotografije

Birajte među različitim mogućnostima raspoređivanja fotografija!

Galerijska kvaliteta u vašem domu: izrada galerijskih fotografija

S pomoću CEWE-a prikažite svoje fotografije u punom sjaju

Izrada galerijskih fotografija – umjetnička djela u dnevnom boravku i radnoj sobi Galerijske fotografije već godinama oduševljavaju zaljubljenike fotografija i profesionalce. Najkvalitetniji i najprofesionalniji je to način izrade fotografija. Prije svega ovaj tip izrade biraju vlasnici galerija i profesionalni fotografi. Fotografija se tiska direktno na akrilno staklo, a sa stražnje se strane pričvršćuje s aluminijem, takav tisak osigurava odličnu kvalitetu svih sitnih detalja na fotografiji. Osim spomenutih svojstava važna je činjenica da zahvaljujući vlastitoj UV zaštiti materijala izrađena je fotografija izuzetno kvalitetna i dugotrajna. Značajke i prednosti CEWE galerijskih fotografija CEWE veliku pozornost posvećuje kvaliteti fotoproizvoda i uvijek stremi k najboljemu. Tako je to i s kvalitetom galerijskih fotografija. Izuzetno kvalitetna kombinacija akrilnog stakla i aluminija osigurava najbolju kvalitetu naših proizvoda. Fotografijska je galerija nelomljiva i zato je idealna za izradu fotografija velikih veličina. Odaberite veličinu fotografije prema svojoj želji, možete birati među veličinama 20 × 20 cm, 80 × 120 cm ili odredite dimenzije prema svojemu ukusu. Možete naručiti četiri vrste držača, primjerice sistem odstojnika koji ima četiri komada vijka postavljena u četiri kuta fotografije, a zahvaljujući tome fotografija se lako može pričvrstiti na zid dnevne sobe ili poslovnog ureda. Posebno želimo istaknuti aluminijske vodilice za fotografije koje su vrlo popularne u galerijama i zato mogu dočarati atmosferu galerije u vaš dom. Kreirajte savršenu galerijsku fotografiju s pomoću CEWE-a. Galerijske fotografije ostavljaju gledatelja bez daha u prvom redu zbog bogatih detalja i naglašenih kontrasta na fotografijama. Prirodne fotografije i tzv. skyline snimke i noćni obrusi grada izgledaju kao fotografije s ljetovanja ili profesionalni portret. Može se reći da što je veća rezolucija slike to je bolja kvaliteta galerijske fotografije. Savjet: Poseban umjetnički osjećaj možete postići ako izradite kolažu fotografija kao galerijsku fotografiju. S pomoću kreativnih matrica u CEWE fotoprogramu možete kreirati stilizirane kolaže u nevjerojatno velikoj rezoluciji. Osim toga kolažu možete dodati tekst ili druge ukrase kako biste naglasili određene dijelove kolaža.