CEWE Fotosvijet aplikacija Naručite brzo i jednostavno
Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Kvadratni tisak
Kvadratni tisak
Kvadratni tisak
Kvadratni tisak

Kvadratne fotografije

Osobni trenuci u novom formatu

Izradite personalizirani poklon, poklon s neponovljivom dekoracijom ili neobičan, ali prekrasan poklon: izradite neobične kvadratne fotografije i oduševite sve svoje prijatelje.

  • Jedan od najpopularnijih proizvoda i format s neograničenim mogućnostima.
  • Može se dodati tekst po želji na prednju stranu
  • Veliki izbor filtera i predložaka.
  • Kvalitetna poklon kutija
već od 16,71 € *

Uređivanje i naručivanje

Informacije o proizvodu

Format:

  • Kvadratni:

12,7 cm × 12,7 cm

Materijal:

  • 300 g/m² papir

Pakiranja & opreme:

  • Pakiranje od 16, 24 ili 32 komada.

  • Elegantna ukrasna kutija.

Kvadratne fotografije koje odišu vašom osobnošću

Izradite CEWE kvadratne fotografije

Kvadratne fotografije – moderan oblik i stil.

Kvadratna fotografija sa svojom neobičnom formom privlači pažnju. Stranice jednake dužine omogućuju kvadratnu formu koja osim dekoracije može poslužiti i kao manji dio mozaičnih kompozicija. Kvadratna forma prikazuje fotografije u potpuno novoj perspektivi i upravo time jamči novu percepciju, ljepotu, neobičnost i individualnost. Osim neobičnog oblika CEWE kvadratne fotografije ističu se i prvorazrednom kvalitetom. Zahvaljujući papiru debljine 300 g/m² fotografije su izrazito izdržljive i teško se gužvaju. Fotografije su ugodne na dodir zbog mat površine.

Izradite kvadratne fotografije i budite kreativni.

CEWE kvadratna fotografija nudi bezbroj mogućnosti za uređivanje, formiranje i izradu fotografija u dimenziji 12,7 × 12,7 cm. Upotrijebite različite filtere i poigrajte se s mnoštvom efekata ili dodajte okvir svojim omiljenim fotografijama. Samo s nekoliko klikova fotografijama možete dodati osobne poruke ili druge tekstove te ih smjestiti na posebno mjesto. Kvadratne fotografije možete naručiti u setovima od 16, 24 ili 32 komada. Sami možete odlučiti želite li naručiti iste ili različite fotografije. Format fotografija odličan je i za igru memory. Kvadratne fotografije dobivate u ekskluzivnoj i praktičnoj kutiji za fotografije koja je sama po sebi divan ukras.

Izradite i naručite CEWE kvadratne fotografije brzo i jednostavno.

Kreirajte i naručite kvadratne fotografije bez grafičkog predznanja. Prvo skinite i instalirajte CEWE fotoprogram u kojemu brzo i jednostavno možete urediti svoje fotografije. Potom među proizvodima odaberite kvadratne fotografije i dodajte željene fotografije. Na kraju uredite svoje fotografije s pomoću filtera, okvira i tekstova te tako personalizirajte fotografije po svojoj želji – brzo i jednostavno! Kvadratne fotografije možete urediti i naručiti online, bez preuzimanja CEWE fotoprograma. U roku od nekoliko dana od narudžbe u rukama ćete držati svoje fotografije.