Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Vijenac za vezenje, fotografija vjenčanja kao Kvadratna fotografija i grančice koje leže na drvenom stolu. Pored nje su pletenice, biljke, škare i pokrivač. U gornjem desnom kutu slike nalazi se kutija za pohranu fotografija s kvadratnim fotografijama u njima.

Kreativni savjeti za vjenčanje

Kreativno povezivanje: kombinacija vijenca i kvadratne fotografije privlačan je prizor.

Trend vezenja pristaje popularnom "boho" stilu, kombinacija vezenog vijenca i upečatljive ideje stvara poseban ukrasni element koji će lijepo izgledati u svakom mladenačkom stanu. Mješavina prirodnih materijala kao što su drvo i lan, u kombinaciji s vijencem svježeg zelenog cvijeća, pruža uistinu privlačan prizor. Posebno osobno postaje kada drveni vijenac pretvorite u okvir, stilski prezentirajući vašu najljepšu fotografiju s partnerom ili omiljeni motiv s vjenčanja - idealan je kao poklon, kao dekoracija na mjestu vjenčanja ili kao prekrasna uspomena na dan vjenčanja. Sve što trebate učiniti je napraviti nekoliko jednostavnih koraka.

Što trebate:

  • Motiv vašeg vjenčanja ili fotografija s vašim partnerom Kao kvadratna fotografija od CEWE-a
  • Vezeni vijenac, na pr. iz hobi trgovine
  • Lanena tkanina
  • Debela pamučna ili vrpca od uzice
  • Male pincete od drva
  • Škare
  • Šivaća igla
  • Igla i konac za vez
  • grančice (npr. eukaliptus)

1. korak: učvršćivanje uzice

Dvije ruke pričvršćuju uzicu na vijenac.
Pričvrstite uzicu na gornju trećinu vijenca za vezenje.

Škarama odrežite kratki komad užeta – malo duži od širine obruča za vez. Uzmite platno u ruku i stavite je na unutarnji prsten vijenca. Postavite uže u gornju trećinu kruga, pazeći da se krajevi malo protežu udesno i ulijevo. Zatim zategnite vanjski prsten na unutarnji prsten i pričvrstite ga nepropusnim vijkom. Provjerite je li uzica dobro pričvršćena.

2. korak: pričvršćivanje kvadratnih fotografija na uzicu

Ruka pincetom pričvršćuje fotografiju vjenčanja na uzicu na vijencu.
Pričvrstite fotografiju vjenčanja direktno na uzicu.

Odaberite svoj omiljeni motiv za izradu kvadratne fotografije. Prilikom kreiranja svojih fotografija možete odabrati i clip-art u dizajnu vjenčanja, koji se, primjerice, može protezati dalje od jednog kuta slike u motiv. Cvjetni motiv posebno dobro pristaje uz vezeni vijenac. Uzmite kvadratnu fotografju i pincetom ju pričvrstite na uzicu uvučenu u okvir. Zatim od zelene biljke po izboru izrežite manje grane i iglom ih pričvrstite dolje desno od motiva na platnu.

3. korak: pričvrstite vijenac

Vidimo kako ruke pribijaju grane uz rub vijenca.
Prevucite grane preko ruba vijenca.

Napravite vijenac od cvijeća. Uhvatite grane i spajajte ih jednu za drugom oko kvadratne fotografije na tkanini. Savjet: zelena biljka je još postojanija na tkanini ako se učvrsti iglom i koncem za vezenje, da tako kažemo, „vezena“. Nemojte potpuno zatvoriti krug, već ostavite otprilike jednu trećinu slobodno - tako će uzorak izgledati malo labavije.

Od savjeta za uređivanje do formata CEWE FOTOKNJIGE

Ovako vaša sjećanja mogu postati opipljiva