Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Božić

Pune čarapice u zadnji čas i pokloni tajnog Djeda Božićnjaka | CEWE

Kada je riječ o božićnim poklonima, obično postoje dvije vrste kupaca – oni koji planiraju i pripremaju se unaprijed ili oni koji čekaju dok ne počne panika. Bez obzira na to u koji tim pripadate, želimo vam pokazati kako naš širok asortiman foto proizvoda čini nevjerojatne poklone, punjenja za poklon čarape i poklone tajnog Djeda Božićnjaka.

Od naše voljene CEWE FOTOKNJIGE do fotografija, personaliziranih šalica, maskica za mobitele i personaliziranih jastuka, definitivno imamo ponešto za svakoga ovog Božića. Odabirom značajnog i osobnog poklona dokazujete koliko vam znače.

Umotani božićni poklon s retro fotografijama koje se koriste kao dodatak za poklon

Naš softver za narudžbe jednostavan za korištenje

Prije nego što se zadržimo u našem vodiču za poklone, želimo razgovarati o nagrađivanom CEWE Fotosvijet Fotoprogramu. Iako riječ 'program' može aludirati na nešto što nije jednostavno, naš foto program ne može biti jednostavniji za korištenje (čak i ako niste tehnološki najnapredniji!)

  • Testirajte svoju kreativnost korištenjem našeg punog paketa naprednih značajki za uređivanje kao što su tematski predlošci i sjajni efekti
  • Koristite naš cijeli asortiman proizvoda, elemenata dizajna, izgleda i grafike koji su vam na raspolaganju
  • Kreirajte svoje projekte offline i editirajte vlastitim tempom
  • Jednostavno uvezite svoje slike s Facebooka i fotografije pohranjene na cloud-u

Naš Asistent u fotoprogramu omogućuje vam izradu fotoknjige u nekoliko minuta. Jednostavno povucite i ispustite pojedinačne fotografije ili cijele albume na stranicu, a zatim odaberite stil. Naknadno možete mijenjati raspored svojih fotografija koliko god želite kako biste stvorili svoju idealnu fotoknjigu.

Bilo da ste početnik ili vješti dizajner, naš besplatni nagrađivani fotoprogram može vam pomoći da stvorite prekrasan personalizirani foto proizvod, koji sadrži vaše najdraže fotografije.

Mala fotoknjiga

Ako želite stvoriti uspomenu koju ćete staviti u čarapu ili čak kao poklon tajnog Djeda Božićnjaka, naša Mala CEWE FOTOKNJIGA odlična je opcija. Malo sitnija, ali s jednakom snagom, naše Kompaktna panoramska i Kvadratna fotoknjige imaju svoje posebnosti. Naše Male knjige mogu se naručiti s mekim uvezom pa budu dovoljno tanke da stanu u čestitku ili omotnicu, što ih čini jednostavnim za slanje poštom prijateljima i rodbina koja živi dalje.

Mala CEWE FOTOKNJIGA s fotografijama s odmora

Ako je vaša voljena osoba imala važan događaj ili praznik tijekom godine, izradite CEWE FOTOKNJIGU kako biste sačuvali te dragocjene uspomene. Stvaranjem nečega što je njima tako osobno, pokazujete koliko vam je stalo.

Personalizirana šalica

Topli napitak kao da ima bolji okus kada ga pijete iz omiljene šalice. Naše foto šalice savršen su način da dodate dodatnu žlicu sreće u topli napitak dragih ljudi.

Personalizirana keramička foto šalica sa slikom nasmiješenog para

Tajni Djed Božićnjak može biti težak kada niste baš sigurni što nekome kupiti, ali šalica s fotografijama je i osobna i praktična – sve što trebate je jedna fotografija nečega što oni vole, a vi ste kreirali šalicu s fotografijama koja je savršena za njih! Osim toga, postoje stotine predložaka dizajna koje možete izabrati, a narudžba traje samo nekoliko minuta.

Kalendar za 2023

Fotokalendar bazični je božićni poklon – personalizirajte ga! Naš A4 foto kalendar dostupan je u panoramskom i portretnom formatu te ima spiralni uvez i vješalicu. Možete birati iz širokog spektra predložaka koji će odgovarati stilu osobe kojoj ga poklanjate. Kalendar za 2024. savršen je način da s ponosom prikažete svoje omiljene fotografije vas i prijatelja – svakog mjeseca u godini. Ako izrađujete kalendar za člana obitelji, odaberite fotografije iz različitih godina za dodatnu sentimentalnu vrijednost.

Ako osoba kojoj poklanjate voli biti kreativna, što kažete na izradu kalendara s bijelim prostorom po kojem će crtati? Kupite olovke koje će ići uz vašu kreaciju i dobit ćete personalizirani poklon koji potiče i njihovu kreativnu stranu!

Kreativni personalizirani kalendar s prostorom za crtanje, na slici uz drvene bojice

Personalizirana maskica za mobitel

Ako se čini da osoba koju imate na umu uvijek drži svoj telefon u ruci, Personalizirana maskica za mobitel savršen je poklon. Naš asortiman personaliziranih maskica za mobitel dostupna je i za iPhone i za Samsung. Čuvat će njihov pametni telefon sigurnim, čitavim i elegantnim.

Personalizirane maskice za mobitel s vašim fotografijama, clip art-ovima i tekstom

Personalizirane maskice za mobitel predstavljaju impresivan poklon jer ih možete kreirati s fotografijom, motivom ili tekstom koji obožavaju. Bilo da se radi o grupnoj fotografiji prijatelja i obitelji, ljubimca, super junaka ili fotografiji njihovog omiljenog izvođača, ovaj poklon nećete pronaći u shopping centru (a možete biti sigurni da ga već ne posjeduju!) Savršene su za poklon čarapice...

Ispisi savršene slike

Posebni trenuci zaslužuju poseban dizajn. Pokažite svoje fotografije s našim Retro fotografijama koje imaju cool vintage šarm – izvrstan poklon za njega ili nju! S mnoštvom stilova okvira i filtera za fotografije koje možete izabrati, također možete dodati tekst. Vaše fotografije mogu se izraditi u mat ili sjajnoj varijanti, a stići će u preslatkoj poklon kutiji (što ih također čini vrlo jednostavnim za zamotavanje i stavljanje u čarapu!)

Njihov novi omiljeni jastuk

Foto jastuk je za one koji imaju sve! Jesu li se nedavno zaručili? Ili imaju kućnog ljubimca od kojeg se ne odvajaju? Onda je jastučić s njihovim najboljim prijateljem na prednjoj strani, slatka i promišljena ideja za poklon.

Naši personalizirani foto jastuci imaju mogućnost tiska cijele površine i na prednjoj i na stražnjoj strani. Najbolje od svega, imaju uklonjive navlake koje se mogu prati u perilici.

Personalizirani foto jastučić s romantičnom fotografijom para, prikazan s paperjastim pokrivačem i božićnim drvcem

Završni dio slagalice

Znate li nekoga tko se voli opustiti i zabaviti uz puzzle? Poklonite im jedinstvene, smislene i zabavne puzzle koje možete kreirati po njihovom ukusu. Dostupno u kompletu od 500, 1000 ili 1500 Ravensburger puzzle-i, sve što trebate učiniti je odabrati fotografiju koju bi rado složili na kišni dan. Osim toga, garantiramo da ste pripremili poklon kakav još nisu primili!

Ako ste u prednosti i organizirali ste posebnu poslasticu za voljenu osobu ovog Božića, puzzče su savršen način da joj otkrijete iznenađenje, od ulaznica za njihov omiljeni bend do otvaranja velikog pitanja.

Ravensburger puzzle s fotografijom nasmijanog djeteta, prikazanog s prilagođenom kutijom i božićnim grickalicama

Personalizirajte svoje poklone ovog Božića

Osjećate se nadahnuto? Nadamo se da je tako! Učinite Božić 2023. godinom koju ćete učiniti osobnom svojim poklonima. Pokažite svojim voljenima da vam je stalo tako što ćete pokloniti nešto što nikada prije nisu dobili.