Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Posebna reportaža s lica mjesta: Na veliki dan za Evelin i Balázsa uspomene su igrale glavnu ulogu

Zajednički doživljaji igraju važnu ulogu u životima mladenaca pa su odlučili da će planinarenje i fotografije biti u centru pažnje njihovog vjenčanja.

Foto i tekst: 2Be Comm

Čuvaju svaki trenutak svog života

Bili su kolege u srednjoj školi, ali unatoč brojnim zajedničkim prijateljima, Evelin i Balázs nisu se družili. No, 2019. sve se promijenilo u tren oka zahvaljujući prijateljskom druženju iz srednje škole. Počeli su razgovarati i tada su shvatili da se sviđaju jedno drugome. Brzo se desila ljubav. Pronašli su zajedničke strasti, planinarenje i bilježenje zajedničkih trenutaka. - Prvo smo planirali manju svadbu, a onda smo organizirali pravu seosku. Donijeli smo pravu odluku. Naša tema bila je usmjerena na dvije stvari: fotografije i planinarenje.

Zagrijavanje za fotografiranje vjenčanja: zaručničko fotografiranje planirano je na planinama

Foto dekoracije za veliki dan

Budući da zaljubljeni vole fotografije, bili su sigurni da bi voljeli vidjeti puno lijepih uspomena na svom vjenčanju, kako bi dan bio u njihovom znak. Evelin je otkrila da ju je inspirirala i CEWE stranica pa je od tamo, primjerice, dobila ideju za držač za prstenje. - Na cewe.hr, pod izbornikom Inspiracija, pronašla sam jako cool savjete i ideje. Tu sam naišla na rješenje okvira za vez držač za prstenje u koji sam se odmah zaljubila jer se može personalizirati. Realizacija je čekala moju mamu koja je ukrasila okvir čipkom otkinutom s moje vjenčanice na kojoj je bila naša najdraža zaručnička fotografija i prstenje u obliku Kvadratnih fotografija, otkrila je Evelin. Na njihovom vjenčanju mogli smo se diviti posebnom držaču za prstenje, ali i drugim kreativnim rješenjima.

Svoju najdražu zaručničku fotografiju postavili su na držač prstena u obliku kvadratne fotografije

Fotografije dobrodošlice na ulazu

Mladenka se inspirirala na Pinterestu i sačuvala ideju o kabini za fotografije s ljestvama. Na ulazu u restoran postavljene su prekrasno oslikane drvene stepenice na kojima se u obliku izrađenih fotografija može vidjeti važna stanica i trenutak njihovog zajedničkog života. Za dekoraciju je korištena kamilica.

Na ulazu u restoran postavljene su ukrasne ljestve ukrašene fotografijama

Art fotografije kao oznake za stol

– Za označavanje stolova odabrali smo Art fotografije koje smo postavili na mini štafelaje. Umjesto brojevima stolova, goste smo navigirali slikama lokacija. I nama, kao i gostima, svidjelo se što čak i oznake pričaju priče. Naš je stol dobio najupečatljivije izletište, Mátra, jer me tamo Balázs zaprosio.

CEWE FOTOKNJIGA išla je iz ruke u ruku

Gostima su pripremili i posebno iznenađenje. Dosadašnje zajedničke godine sačuvane u CEWE FOTOKNJIZI koju su gosti rado listali. - Prvo poglavlje naše ljubavi uredili smo u knjigu, svaka stanica i doživljaj se pojavljuju na stranicama, kako bi gosti dobili djelić našeg zajedničkog života. Slike smo postavili kronološkim redom. Uključuje, primjerice, naš prvi wellness vikend, zajedničko useljenje, nabavu psa, obiteljska druženja, ali i programe prijateljstva. Ovo razdoblje zatvorili smo zaručničkim fotografiranjem. Naš sljedeći CEWE projekt bit će naša fotoknjiga vjenčana o tome kako smo postali obitelj i kako je prošao prvi dan našeg braka. Jedva čekam započeti s kreiranjem!

I prijateljice su rado listale i fotoknjigu na vjenčanju

Prelistajte trenutke zajedničkog života Evelin i Balázsa!