Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Fotoknjige vjenčanja

Vaš poseban dan zaslužuje zaista posebnu fotoknjigu. Kreiranje vaše fotoknjige vjenčanja savršen je način da zauvijek zaključate osobnu uspomenu u svom srcu i da sa stilom predstavite svoje fotografije u godinama koje dolaze.

Naše fotoknjige vjenčanja premium kvalitete također su popularne među profesionalnim fotografima vjenčanja koji ih često izrađuju za parove. Zašto ne biste od svojih najljepših fotografija napravili takvu ili možda još osobniju fotoknjigu?!

Sjetite se velikog dana dugo čak i nakon što su zadnji konfeti bačeni. Uredite posebnu fotoknjigu s fotografijama vjenčanja i povjerite nam je! Kreirajte posebnu fotoknjigu vjenčanja, a izradu povjerite nama!

Kreiraj

Dodajte dašak luksuza

Naše premium opcije savršene su za luksuznu fotoknjigu vjenčanja koja posebna, barem kao i vaš Veliki dan. Mat fotopapir s minimalnim odsjajem i refleksijom idealan je za fotografije vjenčanja. Ove glatke stranice bez sjaja čine vaše fotografije još impresivnijima.

Zašto ne biste odabrali sofisticiranu imitaciju kože ili korice od platna kako bi vaša fotoknjiga izgledala jednako elegantno izvana kao iznutra? U CEWE Fotosvijet programu postoji mnogo prilagodljivih opcija predloška fotoknjige, što olakšava stvaranje zbilja jedinstvene fotoknjige za vjenčanje.

Uključite videozapise u svoju vjenčanu fotoknjigu

Od velikog "DA" do prvog plesa, video snimke vjenčanja bilježe atmosferu velikog dana i ljubavi koja se osjeti u zraku. Napravili smo novu funkciju za naše fotoknjige koja vam omogućuje da povežete prekrasan video s ključnim trenucima dana vašeg vjenčanja. Kada kreirate svoju fotoknjigu pomoću CEWE Fotosvijet programa jednostavno prenesite svoje videozapise i povucite ih u svoj prilagođeni album za vjenčanje. Zatim se generira jedinstveni QR kod, kao i filmska traka od slika povezanih s videom. Zatim, kada stigne gotova fotoknjiga, jednostavno skenirajte kod pomoću vašeg telefona ili tableta kako biste ponovno proživjeli te posebne trenutke. Toliko je jednostavno.

Kreiraj

Fotoknjige vjenčanja na jednostavan način

Ako želite online kreirati fotoknjigu vjenčanja jednostavno slijedite sljedeće korake:

1. Preuzmite fotoprogram

Naš besplatni CEWE Fotosvijet program jednostavan je za korištenje i nagrađen.

2. Učitajte svoje fotografije vjenčanja

Prenesite svoje vjenčane fotografije sa svog računala.

3. Odaberite fotoknjigu

Odaberite format fotoknjige, vrstu papira i vrstu naslovnice koja najbolje odgovara prilici!

4. Učinite svoju fotoknjigu jedinstvenom

Svoju fotoknjigu vjenčanja možete dodatno personalizirati okvirima, predlošcima, clip-artovima, tekstom, pa čak i videozapisom.

5. Imajte povjerenja u nas!

Mi ćemo izraditi fotoknjigu vjenčanja i dostaviti je ravno na vaša vrata.

Odaberite pravi format

Savršen dizajn

Fotoknjiga vjenčanja doista zaslužuje veliku pažnju, zbog čega se mnogi odlučuju za veće formate. Ne samo da možete uživati ​​u svojim fantastičnim fotografijama u velikom formatu već naše panoramske fotoknjige također mogu biti i elegantan dodatak stoliću za kavu ili komodi, a listajući stranice u bilo kojem trenutku, možete se prisjetiti velikog dana.

Savršen poklon

Jedna od glavnih prednosti CEWE Fotosvijet programa je mogućnost promjene formata radova, što znači da svoju fotoknjigu možete jednostavno smanjiti iz velikog formata, tako da u nekoliko minuta napravite manji primjerak. Odaberite kompaktnu panoramsku, mini i malu CEWE FOTOKNJIGU kako biste svojim najdražima poklonili savršen poklon.

Savršeno za policu za knjige

Ako volite sačuvati praznike i važne događaje, vjerojatno već imate nekoliko fotoknjiga punih uspomena. Zahvaljujući našem izboru formata, vaša vjenčana fotoknjiga uklopiti će se u kolekciju. Odaberite XL, XXL ili XXL Panoramski format.

Preporučeno od strane profesionalaca

Mnogi profesionalni fotografi, uključujući i nagrađivanog fotografa Ed Goddena, povjeravaju nam dizajn vjenčane fotoknjige.

“Izabirem CEWE FOTOKNJIGU zbog impresivne kvalitete ispisa i zato što mi nudi najviše izbora u pogledu formata, vrste papira i uveza. Čini se da su moji vjenčani parovi uvijek sretni kada dobiju gotovu fotoknjigu, tako da sam ja definitivno njezin veliki obožavatelj.”

Ako već počinjete razmišljati o tome koje fantastične fotografije vjenčanja možete uvrstiti u svoju fotoknjigu, zašto ne biste počeli ukreirati ​​već danas?

Pitanja koja biste mogli imati o fotoknjigama vjenčanja

Zbog svog premium izgleda i glatke teksture, mat fotopapir popularan je izbor za vjenčane fotoknjige. Sve fotoknjige na fotopairu izrađene su s ravnim otvaranjem koji vam omogućuje postavljanje panoramskih i širokokutnih fotografija na 2 pune stranice bez gubitka detalja na dijelu uveza. Za one koji žele duboku crnu, ali bez visokog sjaja sjajnog papira, naš klasični fotopapir pruža živopisne boje i glatku teksturu.

Zahvaljujući vrhunskim procesima tiska koji se koriste u CEWE-u, čak i slike od 300 dpi mogu se izraditi u savršenoj kvaliteti. To odgovara kvaliteti slika koje su snimili profesionalni fotografi vjenčanja, tako da će vaša fotoknjiga vjenčanja biti bistra, detaljna i savršena kako ste ju zamislili.

Ne postoji ograničenje broja fotografija koje se mogu staviti u fotoknjigu. Jedino ograničenje je broj dostupnih stranica na temelju naručene veličine. Velike i XXL fotoknjige mogu se proširiti na 202 stranice, a naše manje fotoknjige mogu se proširiti na 74 stranice.

Inspiracija za fotografiranje vjenčanja

Zaboravite tradicionalne fotografije na kojima su gosti nezgrapno raspoređeni u skupine - fotografiranje vjenčanja može biti jednako zabavno i kreativno kao i ostatak vašeg posebnog dana. S našim postupkom tiska vrhunske kvalitete, vaše će slike izgledati fantastično, ali bit će fotografija koje će se zaista isticati na stranicama. Isprobajte ove ideje za fotografije koje će sa stilom zabilježiti vaš poseban dan.

Crno - bijelo

Ima li boljeg načina da pokažete kontrast između mladoženjinog odijela i vjenčanice od crno-bijelog? Crno-bijela fotografija klasik je vjenčanja, a naš mat fotopapir čini crno-bijele fotografije još upečatljivijima!

Fokus na detaljima

Snimite svaki mali detalj koji ovaj veliki dan čini uistinu vašim. Od buketa do veza na vjenčanici, kvaliteta naših fotoknjiga jamči da će svaki detalj biti bistar, jasan i živopisan

Široki kutovi

Fotoknjige na fotopapiru ravno se otvaraju na uvezu, za 180°, pa se niti jedan dio slike se ne gubi savijanjem. Savršene su za duge grupne fotografije gostiju ili panoramske fotografije mjesta vjenčanja.

Zašto CEWE?

Najpopularnija fotousluga u Europi
100% jamstvo zadovoljstva
Kontakt korisničke podrške