Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Vani, na osunčanoj ploči stola, nalazi se papirnati poklopac za bojanje, na kojem se vide olovke u boji i slike za bojanje u otvorenoj metalnoj kutiji.

Kreativni savjeti

Dječji dan festivala boja: Drvene bojice u personaliziranoj metalnoj kutiji s vašom fotografijom

Kreativnost je beskrajna s našim drvenim bojicama čiju metalnu kutiju krasi najdraža fotografija. Pročitajte naš članak i saznajte više o ovom sjajnom poklonu.

Bilo da se radi o rođendanu, prvom danu škole ili običnom subotnjem popodnevu; svijet je uvijek šareniji kroz dječje oči. Želite li da se vaše dijete u slobodno vrijeme kreativno bavi i uroni u radost stvaranja, poklonite mu Faber-Castell drvene bojice u unikatnoj metalnoj kutiji. Ova kutija puna čuda može se kreirati s vašim fotografijama i sadrži dvanaest visokokvalitetnih Color Grip drvenih bojica, po jednu za svaku posebnu uspomenu.

Uzmite bojice i neka avantura počne!

Djevojčica sjedi za stolom i gleda sliku za bojanje. U desnoj ruci drži drvene bojice. Na stolu su drvene bojice u metalnoj kutiji i slamke u boji.
Šarmantne bojanke za djecu, koje čekaju male umjetnike

Pronađite pravi fotopoklon

Savršen dodatak za dječju rođendansku zabavu je set drvenih bojica. Ljupki crteži životinja, slikoviti krajolici ili mandale koje zahtijevaju temeljit rad - mladi umjetnici mogu birati među bezbrojnih motiva. Set olovaka postaje zaista poseban jer na poklopac njegove metalne kutije možete staviti jedinstven dizajn. Odaberite svijetle boje i zabavne motive. Fotografije i dizajn možete jednostavno urediti online ili putem CEWE Fotosvijet programa za naručivanje. Foto kutija za bojice koja skriva drvene bojice savršen je dodatak za svaku priliku, u što se možete uvjeriti čitajući naše savjete.

Savjeti za dizajn

Na stolu su drvene bojice u metalnoj kutiji s dječjom fotografijom i cvjetnim uzorkom, kao i slika za bojanje.

Cvjetni dizajn i bojanje, savršena kombinacija

Vjenčanje je poseban trenutak za sve, pa tako i za djecu. Želite li svoje mlade goste zaokupiti dok njihovi roditelji razgovaraju i uživaju u intimnim trenucima, za veliki dan svakako pripremite kutak prilagođen djeci. Ovdje mali umjetnici mogu bojati i crtati, što je savršen dodatak za Faber-Castell drvene bojice u personaliziranoj metalnoj kutiji . Primjerice, na omotu se može nalaziti fotografija mladenaca, a ako ju želite učiniti još osobnijom, možete svakom djetetu napraviti svoju kutiju s njegovom fotografijom. Kutiju možete učiniti još svečanijom s cvjetnim uzorcima i motivima srca. Na internetu možete pronaći puno cvjetnih boja koje odgovaraju stilu vjenčanja.

Na stolu se nalaze drvene bojice u metalnoj kutiji s dječjom fotografijom i životinjskim uzorkom prikladnim za polazak u školu te slika za bojanje.

Šareni početak škole

Imate bezbroj mogućnosti da metalniu pernicu za bojice učinite unikatnom različitim bojama i motivima. Za početak škole, primjerice, preporučujemo dizajn koji odgovara temi, s knjižicama, papirnatim avionom i školskom torbom uz fotografiju na metalnoj kutiji. S imenom i fotografijom vašeg djeteta možete biti sigurni da neće zamijeniti ovu pernicu u školi. Svako dijete koje će krenuti u školu sigurno će uživati ​​u korištenju ovih drvenih bojica.

Na stolu su drvene bojice u metalnoj kutiji s prikazom šarenog podvodnog svijeta i odgovarajuće boje.

Šareni rođendanski poklon

Savršen rekvizit za rođendan vašeg djeteta je personalizirana foto metalna pernica ispunjena drvenim bojicama u svim bojama. Djeca koja sudjeluju u zabavi nakon zabave mogu kući ponijeti vlastitu foto-pernicu i bojanku kako bi uspomena na poseban rođendan ostala zauvijek.

Ljetna bojanka

Stol na travnjaku prekriven je papirnatim stolnjakom. Na njemu se nalaze slike za bojanje, od kojih su neke već obojene. Pokraj njega su olovke u boji u otvorenoj metalnoj kutiji.
Sve što je djeci potrebno za zabavu: Na stanici za bojanje gosti zabave mogu odmah isprobati nove bojice.

Šareni program: zabavna ljetna bojanka bit će svima omiljeni program. Sve što trebate su bojice. Šareni provod: bojanka je jedinstvena ideja za svaku zabavu. Sve što trebate su bojice i bojanje prilagođeno djeci. Na internetu možete pronaći puno uzoraka, ako želite, možete ih sortirati i tematski. Isprintajte cvjetne i princeza dizajn za djevojčice, a piratske ili životinjske predloške za dječake. Jedinstvena Faber-Castell metalna kutija s drvenim bojicama također se može urediti kako bi odgovarala temi bojanke. Uz Color grip pencils, dječji radovi savršeno će dočarati dječju maštu.

Dosadne minute

Na ljetnom vrtnom stolu uz posude za cvijeće postavljena su dva podmetača za crtanje - jedan vodoravno, drugi okomito. Na njih su pričvršćeni listovi s motivima. Neki od motiva su već obojeni. U prvom planu možete vidjeti metalnu kutiju s fotografijom iz koje vire olovke u boji.
Boje su idealne ako želite privući pažnju mladih gostiju na zabavi.

Drvene bojice, etui za bojice i slike: Pripremite se za jedinstveni dizajn držača za olovke za fotografije i popodne u bojanju može početi!

CEWE tim malim umjetnicima želi puno zabave!

Inspiracije - ideje za poklone

Korištenje vlastitih fotografija