Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Dijete jede uskršnja čokoladna jaja

Inspiracija

5 savjeta za uskršnji lov na jaja

Kako se približava Uskrs, vrijeme je za planiranje programa u kojima može sudjelovati cijela obitelj. Bilo da organizirate potragu jaja u vrtu, uzbudljivu potragu za blagom u obližnjem parku ili druge uskrsne aktivnosti koje možete organizirati kod kuće, imamo dobru ideju za sve.

Vrijeme je da izađete iz sivih radnih dana i unesete svježinu i zabavu u uobičajene uskrsne programe. U nastavku ćemo s vama podijeliti ideje koje će zabaviti cijelu obitelj, kako najmlađi tako i oni stariji. Osim potrage za uskršnjim jajima, ove godine napravite unikatne foto suvenire. U našem članku možete saznati kako svoje obiteljske fotografije učiniti dijelom Uskrsa.

1. Memory Igra

Testirajte zajedno tko najbrže razmišlja uz našu personaliziranu Memory Igru. Pretvorite svoje omiljene obiteljske fotografije u igru ​​25 parova. (Komplet sadrži ukupno 50 karata). Položite ih licem prema dolje i krećite se u nizu, da svatko mora pronaći par karata. Zabava je zajamčena.

Ako želite igri dodati dodatan zaokret, umjesto fotografija stavite "tragove" na kartice kako biste pomogli igračima da dođu do skrivenog blaga lova na uskršnja jaja. Samo dodajte tekst umjesto fotografija na kartice u CEWE Fotosvijet program. Ne zaboravite upotrijebiti kreativni clip art kako biste začinili svoju igru. Odaberite kategoriju "Uskrs" za clip artove i odaberite među najljepšim blagdanskim dizajn predlošcima.

Savjet: Ne zaboravite da se svaka karta igra dvaput. Za igru ​​lova na uskršnja jaja možete izraditi, na primjer, zagonetke koje odgovaraju na njih. Nakon što igrači riješe zagonetku, nagrada može biti npr. čokoladno jaje.

2. Sastavite dijelove s uskrsnim puzzle-ama

Slaganje puzzli jedan je od najboljih obiteljskih programa i za Uskrs. Napravite vlastite personalizirane foto puzzle koje možete ukrasiti uskršnjim fotografijama i clip artovima. Ovo će zajamčeno biti igra u kojoj će uživati ​​cijela obitelj. Tijekom potrage za blagom sakrijte dijelove puzzli i pretvorite ovu igru ​​u lov na uskršnja jaja.

Kako biste svojoj djeci olakšali potragu za jajima, preporučujemo da dijelove puzzli sakrijete u plastična jaja koja se mogu puniti. Možete ih kupiti u bilo kojoj hobi trgovini. Uz puzzle, stavite i malo čokolade u jaje kako biste igru ​​učinili još uzbudljivijom.

Savjet: Neka puzzle budu stvarno posebne. Sastavljeni dijelovi simboliziraju veliko uskrsno iznenađenje, na primjer golemi paket čokoladnih jaja.

3. Ostavljanje "tragova" na personaliziranim magnetima

Srećom, nema pravila kada može početi lov na uskršnja jaja. Zašto ne početi tjedan dana prije praznika? Uz pomoć naših personaliziranih foto magneta svaki dan možete sakriti mali "trag" bilo gdje u stanu. Napravite foto magnete sa zagonetkama čijim rješavanjem svi članovi obitelji mogu pronaći skriveno blago na dan Uskrsa. Ako nam dolaze gosti, idealan poklon i za njih može biti unikatni foto magnet.

Preporučujemo da za svakog člana obitelji izradite unikatan foto magnet kako nitko ne bi ostao izvan igre. Fotografija člana obitelji kojemu ste uputili pitanje pristaje uz zagonetku ili trag. Magnetski lov savršen je način da uzbudite cijelu obitelj za veliki dan.

Savjet: Kako odrasli ne bi propustili zabavu, napravite im teže zagonetke i sakrijte darove na teško dostupna mjesta. Ako koristite prethodno spomenuta jaja koja se mogu puniti, našalite se na račun odraslih i sakrijte i prazna jaja.

4. Zabavna foto naljepnica

Pletena košara neizostavan je dodatak za uskršnju potragu za blagom i potragu za jajima. Ako planirate lov na jaja za djecu, preporučujemo da napravite jedinstvenu foto naljepnicu za njihove male košarice kako se ne bi pomiješale. Ako ne želite izraditi naljepnicu od djetetove fotografije, možete ga iznenaditi znakom vrtića, omiljenim likom iz bajke ili crtežom koji su sami napravili. Uskršnja jaja možete učiniti unikatnim i manjim naljepnicama. Naljepnice su izvrsni uskrsni pokloni za mlade i starije.

Ako imate veliku obitelj ili planirate uskršnju zabavu s mnogo gostiju, odaberite naljepnice od 16 komada. U ovom formatu možete pretvoriti 16 manjih, različitih fotografija u naljepnice. Ako trebate malo veće naljepnice, preporučujemo opciju od 8 komada srednje veličine. Naše najveće naljepnice dostupne su u pakiranjima od 4 komada, savršeni su ukrasni elementi za veće poklone.

5. Uskrsne čestitke

Foto čestitke mogu se koristiti na mnogo načina za Uskrs. Na primjer, možete napraviti malu kartu za djecu gdje je Uskrsni zec sakrio čokoladna jaja ili ih možete dati gostima uz crveno jaje. Za što god koristili čestitke, u CEWE Fotosvijet programu imate bezbroj mogućnosti da ih ukrasite vlastitim fotografijama, upečatljivim tekstovima i clip artovima. Prilikom odabira dizajna, pod karticom "Uskrs", pronaći ćete mnoštvo šablona za blagdanske čestitke za lakše uređivanje.

Budite oprezni, vrijeme je za potragu za blagom!

Nikada nije prerano za početak priprema za Uskrs! Dovedite cijelu obitelj u blagdanski duh uz personalizirane, jedinstvene uskršnje dodatke i uzbudljivu potragu za blagom ovog proljeća. Ako date neki od naših savjeta, ne zaboravite ga podijeliti na društvenim mrežama i označiti CEWE HRVATSKA. CEWE vam želi sretan Uskrs!

Želim primati novosti

Budite prvi koji će saznati naše novosti i popuste!

Više informacija

Pretplatom pristajete na naša pravila privatnosti koja možete pronaći na dnu ove stranice.

Samo još 1 klik

za uspješnu pretplatu na newsletter

Radi zaštite podataka uskoro ćete primiti poruku e-pošte za potvrdu.

Kliknite poveznicu za potvrdu u poruci e-pošte i aktivirajte besplatnu pretplatu na newsletter.

Naravno, možete se bilo kada odjaviti iz newslettera.

Žao nam je

Nešto je pošlo po zlu

Nažalost vas ne možemo prijaviti za newsletter, pokušajte ponovo kasnije.