Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Otvorena CEWE FOTOKNJIGA s velikim vjenčanim motivima leži na ljetnoj ležaljci.

Savjeti za uređivanje, prijedlozi dizajna

Šarene svadbene uspomene: Jednostavno kreirajte i ukrasite s clip art-ovima

Nadahnite se fotoknjigom Marianne i Lennarda: pokazujemo vam različite mogućnosti dizajna za vašu fotoknjigu vjenčanja

Šareno i puno života! Na svom su vjenčanju Marianne i Lennart spojili dva svijeta: svježinu Sjevernog mora i atmosferu Srednje Amerike. Njihovo vjenčanje održano je u meksičkom stilu u "Spiekeroogu". Moto pozivnice je bio "Meksiko u boji". Ovom stilu par je ostao vjeran i u dizajnu CEWE FOTOKNJIGE. Nadopunjujući ga clip art-ovima usklađenih boja iz CEWE Fotosvijet programa, par je uhvatio razigranu, šarenu atmosferu Lagzija.

Ideje za dizajn s clip art-ovima

Jedna dupla stranica CEWE FOTOKNJIGE prikazuje fotografije vjenčanja na plaži. Knjiga leži na ljetnoj ležaljci. Stranice fotoknjige ukrašene su šarenim clip-art-ovima.
Knjiga koja je svestrana poput vjenčanja: mješavina fotografija u kombinaciji sa šarenim clip art-ovima odražava atmosferu svadbene ceremonije.
Kreirajte svoju CEWE FOTOKNJIGU.

Clip art je vrlo jednostavan element dizajna: poboljšava atmosferu fotografija, priča priče i pomaže u isticanju tema slika. Također je savršen izbor za ilustriranje tekstova i ukrašavanje fotografija. Jednostavno odaberite elemente koji vam se najviše sviđaju: Osim elegantnih, razigranih i dekorativnih clip art-ova, možete birati između širokog spektra cvjetnih motiva, ovira i boja kako biste svoju CEWE FOTOKNJIGU učinili stvarno posebnom.

Dodatni savjet: Predinstalirani izbor clip art-ova CEWE Fotosvijet fotoprograma može se po potrebi proširiti. Kliknite gumb "Preuzmi više" kako biste dodali nove teme u svoju biblioteku.

Kreativna realizacija vjenčanja

Otvorena CEWE FOTOKNJIGA leži na ležaljci. Na njoj se vidi nekoliko motiva vjenčanja. Grupna fotografija sa svim uzvanicima na plaži i dva unikatna motiva mladenaca i mladoženje.
Dočarajte čarobnu atmosferu svog vjenčanja u svojoj CEWE FOTOKNJIZI.

Priprema, cermonija ili prvi ples: Veliki dan pun je nezaboravnih trenutaka. Prilikom izrade fotoknjige možete se prilagoditi kronološkom redoslijedu događaja na vjenčanju. Zamislite to kao knjigu s različitim poglavljima - to će također olakšati odabir tema. Uvod u fotoknjigu može biti priprema koju mladenka i mladoženja provode odvojeno. Nakon toga mogu uslijediti dirljivi trenuci svadbene ceremonije, a kasnije i vesela zabava. Naposljetku, fotoknjigu vjenčanja moguće je zatvoriti portretima mladenaca i mladoženja, kao i grupnim fotografijama s obitelji i prijateljima.

Postavite video s vjenčanja u svoju fotoknjigu pomoću QR koda

Otvorena CEWE FOTOKNJIGA leži na ležaljci. Na njoj se vidi nekoliko motiva vjenčanja. Tu je i QR kod koji će vas odvesti do videa vjenčanja.
Praktično i napredno: u svoju u fotoknjigu s vjenčanja možete, pomoću QR koda, umetnuti i video.

Video u knjizi? Uz CEWE FOTOKNJIGU svašta je moguće. Čim povučete video na željenu stranicu u CEWE Fotosvijet fotoprogramu, pojavit će se QR kod i izborna filmska vrpca sa slikom za pregled koja se može uređivati. Tako vi, vaši prijatelji i članovi obitelji uvijek možete otvoriti video vjenčanja na svom pametnom telefonu i ponovno proživjeti najljepše trenutke. Demonstracijski video možete pogledati ovdje.

Zabavite se kreirajući CEWE

Inspiracije - ideje za poklone

Korištenje vlastitih fotografija