Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
CEWE FOTOKNJIGA, koja je dizajnirana pomoću predloška "Travel Destinations", leži otvorena na sivom pokrivaču na bež sofi. Unutarnje stranice prikazuju obitelj na kupanju na odmoru.

Dizajn savjet

Kako uspijeva Scrapbooking: s unaprijed dizajniranim predloškom za vašu fotoknjigu

Sačuvajte uspomene s putovanja u fotoknjizi - sada to možete jednostavno učiniti s našim novim predloškom "Travel Destinations". Predložak premium fotoknjige dostupan je u svim formatima.

U CEWE Fotosvijet programu možete koristiti naše predloške za kreiranje posebno kreativnih stranica u svojim CEWE FOTOKNJIGAMA u tren oka. Predložak putopisne knjige "Travel Destinations" omogućuje vam da jednostavno i na jedinstven način sačuvate svoje trenutke s putovanja u stilu spomenara.

Počnimo s kreativnom naslovnicom

Naslovnica CEWE FOTOKNJIGE s predloškom "Travel Destinations" leži na bijeloj komodi na kojoj stoje keramička tegla i biljka. Naslovnica CEWE FOTOKNJIGE prikazuje obitelj koja šeta talijanskom ulicom.
Različiti elementi u kompoziciji naslovnice čine je privačnom.
Izradite vlastitu CEWE FOTOKNJIGU

Prilikom izrade naslovnice možete birati između tri varijante. Da biste ih vidjeli, zadržite pokazivač miša iznad "Travel Destinations" predloška u uređivaču tako da se pojavi "Page Layouts". Ako kliknete na njega, doći ćete do tri naslovnice. Svi kombiniraju fotografije, tekst i grafičke elemente stila spomenara u različitim stupnjevima snage. Zahvaljujući kreativnom dizajnu sa širokim izborom komponenti, već sama naslovnica privlači pažnju.

Kreativne varijante rasporeda

CEWE FOTOKNJIGA kreirana prema predlošku "Travel Destinations" otvorena na bijeloj komodi. Stranice su kreirane u ružičastim tonovima u scrapbooking stilu i prikazuju obitelj uz more.
17 višestranih unaprijed dizajniranih prilagodljivih stranica.

Za raznovrstan dizajn, predložak "Travel Destinations" prava je stvar za vas. Sa 17 unaprijed dizajniranih dvostrukih stranica nudi veliku raznolikost - a sve što nedostaje su vaše fotografije. Sve možete prilagoditi svojim željama: boje, dimenzije, položaj, redoslijed i još mnogo toga. Bilo da se radi portretnom, pejzažnom ili kvadratnom – novi predložak fotoknjige dostupan je za sve formate CEWE FOTOKNJIGE i prilagođen je za sve varijante.

Uz malo truda, naši korisnici mogu pretvoriti vrhunski predložak fotoknjige u svoju vlastitu CEWE FOTOKNJIGU.

Melanie Steenwerth, voditeljica dizajna CEWE FOTOKNJIGA

Stil spomenara za taj poseban izgled

Desna strana CEWE FOTOKNJIGE koja je dizajnirana prema predlošku “Travel Destinations” nalazi se na bijeloj pozadini. Na fotografiji možete vidjeti dječaka u bazenu.
Pokažite svoje fotografije s putovanja u stilu spomenara.

Posebnost novog predloška fotoknjige “Travel Destinations” je veliki broj elemenata u stilu spomenara s kojima svoje fotografije možete prezentirati na nov način. Različiti clip artovi, kao što je samoljepljiva traka, stranica knjige i upečatljivi natpisi, daju fotoknjizi na ovoj stranici tipičan karakter ručno izrađenog spomenara.

U CEWE Fotosvijet programu do pravog predloška fotoknjige

  1. Počnite od predloška: Nakon što ste odabrali format, vrstu papira i uvez, odaberite "Sami oblikujte" bez asistenta. Pojavljuje se izbor s prijedlozima za različite predloške fotoknjiga.
  2. Odaberite predložak: Pronađite predložak fotoknjige i kliknite na "Upotrijebi odabir". Povucite predložak na radni prostor. Dizajn se primjenjuje na cijelu vašu fotoknjigu.
  3. Više predložaka za preuzimanje: Nisu svi dizajni od početka unaprijed instalirani u vašem CEWE Fotosvijet programu. Kliknite na "Preuzmi Više" za preuzimanje još atraktivnih tema.
  4. Postavite fotografije i tekst: Sada sve što trebate učiniti je ispuniti rezervirana mjesta. Pritisnite Fotografije i videozapisi za odabir odgovarajućeg sadržaja.

S novim dizajn predloškom fotoknjige "Travel Destinations" svojim trenucima putovanja možete dati kreativan i inspirativan dizajn - vaše će putovanje ostati nezaboravno uz CEWE FOTOKNJIGU.

Vaš CEWE tim želi vam puno zabave u kreiranju.

Inspiracije - ideje za poklone

Korištenje vlastitih fotografija