Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

INSPIRACIJA

CEWE FOTOKNJIGA za Majčin dan

Predložak "Najvažniji događaji godine".

Iskreno, osobno, jedinstveno: tri karakteristike doista posebnog poklona.

CEWE FOTOKNJIGA je savršen način da pokažete svoje iskrene osjećaje ljudima koji su vam najvažniji. Kako se kaže - slika vrijedi više od tisuću riječi.

Bilo da se radi o trudnici, "najboljoj majci na svijetu" ili osobi koja u vašem životu igra ulogu "surogat majke", uz pomno kreiranu CEWE FOTOKNJIGU za Majčin dan, zasigurno ćete napraviti poklon koji će oduševiti. Na prvi pogled.

Kao inspiraciju predstavljamo CEWE FOTOKNJIGU Daniele Hoggs koju je izradila za svoju majku Mariju. Marija, majka troje djece, i njezina kći odlučile su najljepše trenutke proteklih zajedničkih godina sačuvati u CEWE FOTOKNJIZI.

Zavirite u CEWE FOTOKNJIGU

Daniella je odabrala predložak 'Highlights of the Year' jer je ovaj dizajn pun jedinstvenih elemenata koji su savršeni za Majčin dan. Predložak sadrži pastelne boje, nježne biljne uzorke i mnoštvo inspirativnih citata. „Najvažniji događaji godine“ uključuje najljepše obiteljske uspomene u savršenom okviru.

Kako bi poklon bio još posebniji, Daniella je odabrala zlatne sjajne efekte koji lijepo ističu tekst na naslovnici. Cilj je bio svojoj mami pokloniti vrhunsku fotoknjigu, a ovaj efektni lak ne samo da je postigao željeni efekt, već je fotoknjigu učinio privlačnom. Uz ovaj zlatni tekst, Marijina foto knjiga uvijek će sjati na polici.

Daniella je odabrala popularni velika panorama format fotoknjige. Ovaj format je savršen za dokumentiranje obiteljskih priča pa nije čudo što je jedan od najprodavanijih formata fotoknjige.

Savjet: Naš nagrađivani CEWE Fotosvijet program čini kreiranje fotoknjige puno lakšim. Možete jednostavno instalirati besplatni program u samo nekoliko klikova.

Sada se vratimo na priču…

Kao što vidite, Maria je bila sva u CEWE FOTOKNJIZI i nije vjerovala svojim očima kada ju je prvi put prelistala. Otvorila ju je sto puta otkad ju je dobila.

Sada je vaš red da iznenadite svoju majku na ovaj važan dan s posebnim poklonom od srca. Uz toliko lijepih uspomena u CEWE FOTOKNJIZI ], možete joj se na jedinstven način odužiti za ljubav koju ste godinama dobivali od nje.

Želim primati novosti

Budite prvi koji će saznati naše novosti i popuste!

Više informacija

Pretplatom pristajete na naša pravila privatnosti koja možete pronaći na dnu ove stranice.

Samo još 1 klik

za uspješnu pretplatu na newsletter

Radi zaštite podataka uskoro ćete primiti poruku e-pošte za potvrdu.

Kliknite poveznicu za potvrdu u poruci e-pošte i aktivirajte besplatnu pretplatu na newsletter.

Naravno, možete se bilo kada odjaviti iz newslettera.

Žao nam je

Nešto je pošlo po zlu

Nažalost vas ne možemo prijaviti za newsletter, pokušajte ponovo kasnije.