Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Na zidu u dnevnoj sobi iznad komode visi kalendar na čijoj su naslovnici dvije djevojčice.

Savjeti za kreiranje

Ovo će raznježiti bake i djedove: zidni fotokalendar s dječjim crtežima

Odnos između unuka i baka i djedova često je vrlo poseban. Uz foto kalendar možete pokazati baki i djedu koliko uživaju u vremenu koje provode zajedno i podsjetiti ih da ih čeka još toliko zajedničkih iskustava!

Svaki će baka i djed biti dirnut do suza ovim poklonom! Uz klasične obiteljske fotografije, na stranice postavite crteže unuka, čineći tako kalendar još osobnijim. Jednostavno skenirajte dječje kreacije i zajedno planirajte mjesece!

Pronađite odgovarajući zidni kalendar

Budući da zidni kalendar želi predstaviti mnogo malih umjetničkih djela, isplati se odabrati veći format. A3 format pruža dovoljno prostora za fotografije i crteže koji se ističu.

Crtanje, skeniranje i može u kalendar!

Na stranici kalendara piše "Kod vas je sladoled najbolji". Lijevo je oslikana korneta sladoleda.
Dječje crteže možete jednostavno digitalizirati pomoću skenera ili ih fotografirati i zatim ih umetnuti u kalendar kao fotografije.

Uključite svoju djecu u izradu kalendara od prvog koraka. Za pripremni rad, malim će umjetnicima trebati filc i papir u boji. Sladoled, klizanje, priprema rođendanske torte, odlazak na plažu i tako dalje: nacrtajte nešto za svaki mjesec. Što želite doživjeti s bakom i djedom sljedeće godine? Kakve zajedničke programe iščekujete?

Zatim skenirajte ili fotografirajte gotove radove i jednostavno prebacite fotografije u CEWE Fotosvijet program i povucite ih na željenu stranicu kalendara.

Kombiniranje fotografija i crteža

Na stranici kalendara prikazano je dvoje djece i tekst "Šetnja šumom je najljepša s tobom".
Udvostručite radost: stavite iskrene poruke na fotografije.

Čitati bajke, šetati šumom, igrati se u parku, puno se smijati u trgovini – sreća je u svakom malom, naizgled običnom trenutku, kojeg se rado sjećamo. U svom mobitelu sigurno ćete pronaći fotografije snimljene u takvim prilikama. Spojite ih sa skeniranim ili fotografiranim dječjim crtežima. Povežite fotografiju s jednim mjesecom, a crtež s drugim. Ako je, primjerice bakin rođendan u ožujku, zamolite mališane da nacrtaju kako će ga zajedno proslaviti, a zatim kreaciju stavite na stranicu mjeseca u kalendaru. Uz pomoć CEWE Fotosvijet programa, na fotografije možete napisati i lijepe poruke. CEWE-SAVJET: Tekst se iscrtava na neutralnom, ravnomjernom dijelu fotografije kako bi bio čitljiv.

Kreativno dekorirajte stranice !

Može se pročitati tekst "Sretan Božić bako i djede", a na stranici kalendara mogu se vidjeti rukom nacrtane zimske rukavice.
Svijetla pozadina ističe crteže i tekstove.

Prilikom kreiranja možete koristiti clip-artove, ali možete dopustiti djeci da naknadno ukrase gotov kalendar filcom. U našem izboru clip-art predložaka pronaći ćete mnogo simbola i oblika koje mali umjetnici mogu bojati i oblikovati po želji.

CEWE-SAVJET: Doboro je birati svijetle pozadine, kao na slici, kako bi se dječji crteži i tekstovi dobro istaknuli. Napravite pozdravnu stranicu punu ljubavi za baku i djeda!

Nadamo se da ćete se zabaviti dizajnirajući!