Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Koraci u izradi godišnjaka

U digitalnom dobu, mnogo se fotografija nakuplja na našim uređajima i cloud servisima, od kojih se mnoge s vremenom zaborave ili izgube. Izrada godišnje fotoknjige vraća ove uspomene u život. Miks fotografija, tekstova i stilskih elemenata koje odaberete stvara jedinstveno djelo.

CEWE Fotosvijet Program: svestranost i kreativnost

Izrada godišnjaka izvrstan je način da sažmete najupečatljivije trenutke, velika putovanja i obiteljska okupljanja protekle godine. Ovakav projekt daje vam priliku da kreativno zabilježite događaje u godini, tako da se možete osvrnuti unatrag i ponovno proživjeti te posebne uspomene u bilo kojem trenutku kasnije. Godišnjak nije samo osobna uspomena, već i naslijeđe koje se može prenositi generacijama. Ako ste pred upuštanjem u svoj prvi projekt, očekuje vas uzbudljiva avantura. Proces ne samo da je jednostavan i lako razumljiv, već također pruža vrlo kreativno i personalizirano iskustvo. U našoj seriji članaka detaljno ćemo opisati proces izrade fotoknjige putem CEWE Fotosvijet programa jer ova platforma nudi najveću fleksibilnost i najbogatiji set alata za personalizaciju godišnjaka. Osim toga, svoju fotoknjigu i foto proizvode možete uređivati ​​i naručivati ​​online, putem svog preglednika ili putem CEWE mobilne aplikacije, čime osiguravate svestranost procesa dizajna.

Prikupite i organizirajte fotografije unaprijed

Prije nego započnete svoj projekt godišnjaka, preporučuje se da prikupite svoje fotografije na jednom mjestu. Ovaj korak olakšava kreiranje i omogućuje vam da se usredotočite isključivo na kreativni rad tijekom procesa kreiranja. Možete organizirati ​​svoje fotografije pohranjene na različitim uređajima na jednom središnjem mjestu, olakšavajući odabir slika koje želite na temelju tematskih skupina kao što su osobe, lokacije ili događaji. Ova priprema je posebno korisna ako želite izraditi fotoknjigu o određenoj osobi, primjerice kao rođendanski poklon. S pripremljenim fotografijama ne samo da možete skratiti vrijeme uređivanja, već i osigurati da vaš godišnjak pruži najcjelovitiju sliku događaja u prošloj godini.

Osnove dizajna godišnjaka: odabir formata i stila

CEWE nudi razne vrste fotoknjiga, u ovoj seriji odabrali smo kvadratni XL format, kroz ovu vrstu fotoknjige predstavljamo korake izrade godišnjaka, nudeći univerzalno voljeni format koji postiže savršenu ravnotežu između kvalitete i estetike. U sljedećim odjeljcima vodit ćemo vas korak po korak kroz sve aspekte korištenja CEWE Fotosvijet programa, osiguravajući da možete hrabro i pouzdano raditi s alatima koje nikada prije niste isprobali. Naš cilj je nadahnuti vas da istražite vlastitu kreativnost i pokazati vam koliko lako možete stvoriti vašu fotoknjigu koja će čuvati vaše uspomene godinama i desetljećima. Godišnjak je više od albuma; to je putovanje u prošlost, prilika da uspomene budu vječne. U sljedećem tekstu nastavit ćemo s ove točke, nadajući se da ćete pronaći svoj vlastiti stil u ovom kreativnom procesu i s ponosom pokazati svojoj obitelji i prijateljima krajnji rezultat. Jeste li s nama u sljedećem koraku?

Želim primati novosti

Budite prvi koji će saznati naše novosti i popuste!

Više informacija

Pretplatom pristajete na naša pravila privatnosti koja možete pronaći na dnu ove stranice.

Samo još 1 klik

za uspješnu pretplatu na newsletter

Radi zaštite podataka uskoro ćete primiti poruku e-pošte za potvrdu.

Kliknite poveznicu za potvrdu u poruci e-pošte i aktivirajte besplatnu pretplatu na newsletter.

Naravno, možete se bilo kada odjaviti iz newslettera.

Žao nam je

Nešto je pošlo po zlu

Nažalost vas ne možemo prijaviti za newsletter, pokušajte ponovo kasnije.

CEWE FOTOKNJIGA: radost podijeljena s našim najmilijima dvostruka je radost

Ovako započnite sljedeći emotivni projekt.