Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Naziv tvrtke: CEWE Magyarország Kft.

Sjedište: 1135 Budapest, Béke utca 21-29.

Telefon: 01/3445401

CEWE - Prvi na tržištu fotoknjiga

U 2010. tvrtka CEWE je proizvela više od 3,8 milijuna CEWE FOTOKNJIGA, čime je ojačala svoju vodeću poziciju na tržištu foto usluga diljem Europe. h. c. Senator Heinz Neumüller osnovao je CEWE 1961. godine - tvrtka se razvila iz trgovine i foto studija Carl Wöltje u Oldenburgu.

CEWE generira više od 3 milijarde slika godišnje! Pod pretpostavkom da su sve fotografije veličine 10 x 15 cm, postavljene jedna iza druge, dobili bismo niz od više od 450.000 km slika! To bi se moglo omotati oko Zemlje gotovo 10 puta ...

Na usluzi u cijeloj Europi i SAD-u

Kvlaitetni CEWE foto proizvodi dostupni su i kupcima u 24 zemlji u Europi i Sjedinjenim Državama. Imamo više od 4.200 zaposlenih u našim proizvodnim pogonima diljem svijeta. Od samog početka, cilj nam je bio zadovoljiti visoke zahtjeve tržišta i milijunima profesionalnih i amaterskih fotografa pružiti najkvalitetnije proizvode. Za to, naravno, koristimo najsuvremeniju tehnologiju.

Kvaliteta pisana velikim slovima!

Dosljedna filozofija kvalitete se isplati. Dokaz - naš softver za izradu fotoproizvoda i naše CEWE FOTOKNJIGE redoviti su pobjednici testova u kategoriji. Naš cilj je izraditi Vašu, vlastitom rukom pisanu, CEWE FOTOKNJIGU za cijeli život!

Tajna uspjeha - stalna kontrola kvalitete!

CEWE provodi strogu kontrolu kvalitete kako bi osigurao da su sve CEWE FOTOKNJIGE savršene. Dosljedna kontrola cjelokupnog procesa proizvodnje jamči da sve CEWE FOTOKNJIGE zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.

Visoka kvaliteta!

CEWE FOTOKNJIGA je prekrasna uspomena i dar koji oduzima dah. Napravite svoju vlastitu CEWE FOTOKNJIGU kod kuće - brzo i jednostavno - CEWE se brine za sve ostalo! Duša naše proizvodnje nije ništa drugo nego naša posljednja generacija tiskarskih strojeva. Jamče najbržu obradu i najbolju kvalitetu.

Tiskamo na visokokvalitetni papir u savršenoj kvaliteti. CEWE FOTOKNJIGA može imati do 202 stranice! Raspon mogućnosti za kreativne tekstove i vizualne izglede gotovo je beskrajan!

Tiskane stranice su usklađene s inženjerskom preciznošću. Uvez daje knjigama posebnu stabilnost, što jamči trajnu kvalitetu. Svoju CEWE FOTOKNJIGU možete držati u ruci samo nekoliko dana nakon narudžbe. Zahvaljujući izvrsnoj kvaliteti, CEWE FOTOKNJIGA se, svojom čvrstoćom, gotovo ne razlikuje od slikovnica dostupnih u trgovinama!

**CEWE u odgovornosti **

CEWE Grupa predana je društveno odgovornom poslovanju i uvjerena je da su društveni standardi, ekonomska predanost i ekonomska i ekološka odgovornost ključni za dugoročan gospodarski uspjeh.

CEWE je najveći proizvođač fotografija, tržišni lider u 24 zemlje diljem Europe!

Tako nastaju stranice CEWE FOTOKNJIGA - moderna tehnička dostignuća i kontrola kvalitete!

Proizvodnja CEWE FOTOKNJIGA - najsuvremeniji Kodak i HP pisači.

Stranice CEWE FOTOKNJIGE se izrađuju! Jedan od visokotehnoloških pisača ...

Provodimo najvišu razinu kontrole kvalitete tijekom proizvodnje CEWE FOTOKNJIGE.

Pažljivo se provjeravaju i najmanji nedostaci i razlike u boji.

Pomoću najsuvremenijih strojeva izrađuju se korice po mjeri.

Na proizvodnoj traci izrađuje se tvrdi uvez naručene CEWE FOTOKNJIGE.

Pomoću barcoda posebno dizajnirane korice dodijeljuju se pripadajućem sadržaju.

Na automatiziranoj proizvodnoj liniji, naši strojevi mogu proizvesti do 40 CEWE FOTOGRAFIJA u minuti.

Sve CEWE FOTOKNJIGE su tijekom proizvodnje provjerene i ručno pakirane.