Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Vintage vjenčanje u CEWE FOTOKNJIZI - čekanje na svadbu snova se isplatilo

Tekst i foto: 2Be Comm

Osjetili su već na prvom izlasku da bi to mogla biti ljubav za cijeli život. Ipak, Bogi je na prsten čekala četiri godine. Kad je već odustala, njen partner na Rodosu je postavio veliko pitanje. Na vjenčanje nije trebalo dugo čekati.

Stvarno je željela vjenčanje

Bogi i Balázs upoznali su se prije osam godina slučajno u Siófoku, no prvi izlazak dogodio se tri godine kasnije. Priču o njihovoj ljubavi Bogi priča prelistavajući njihovu vjenčanu CEWE FOTOKNJIGU. – Odmah smo osjetili da nešto vibrira, nismo se htjeli odvajati ni na prvom izlasku. Život nam je bio toliko ispunjen da sam nakon dvije godine već htjela prsten. U svakoj sam situaciji već zamišljala prosidbu, vidjela sam vjenčanje pred sobom i trenutak kada uzdahnem i okrećem stranice naše CEWE FOTOKNJIGE nakon velikog dana. Čekala sam četiri godine na veliko pitanje, ali vrijedilo je! Kad sam već odustala, dogodilo se prošlog ljeta na Rodosu - priča Bogi.

Bogi je koristila predložak vjenčanja u CEWE Fotosvijet programu. Foto: CEWE

U CEWE FOTOKNJIZI nalazi se 650 fotografija

Nakon toga događaji su se ubrzali, a svadba je organizirana za tri mjeseca. – Sanjala sam o vjenčanju s vintage atmosferom uz vodu. Bilo nas je 50, bila je nezaboravna zabava! Dok gledam slike u CEWE FOTOKNJIZI, cijeli dan oživljava preda mnom! Bilo nam je bitno snimiti puno kadrova kako bismo što više trenutaka unijeli u fotoknjigu. Tako je naša fotoknjiga postala duga gotovo 140 stranica, sa 650 fotografija. Bit će to najveća i najdraža knjiga na našim policama - sa smiješkom priča Bogi.

Mlada supruga jedva je dočekala urediti vlastito vjenčanje u CEWE FOTOKNJIZI Foto: CEWE

„Kreiranje fotoknjige je bilo jednostavno s gotovim predlošcima za vjenčanja”

– Uživali smo u svakom trenutku kreiranja fotoknjige, bilo je jako zabavno iskustvo! – oduševljena je Bogi. – Odabrala sam predložak vjenčanja u CEWE Fotosvijet programu pa je kreiranje bilo još lakše. Slike sam postavila kronološkim redom. Izmijenila sam predložak na svakoj stranici kako bi odgovarao našim fotografijama. Moj muž voli crno-bijele fotografije, u određenim dijelovima je on preuzeo kreiranje i složio neke stranice.
Listanjem stranica naše će vjenčanje oživjeti! Knjiga naših života, jedva čekamo pokazati je obitelji i prijateljima da zajedno opet proživimo taj prekrasan dan!

CEWE FOTOKNJIGU učinili su još elegantnijom uz personaliziranu futrolu. Foto: CEWE