Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Kreativne ideje

Sklopiva galerija fotografija za bake i djedove

Odnos između unuka i baka i djedova je poseban: oni su i mentori i prijatelji te igraju veliku ulogu u odgoju nove generacije. Za Božić djeca mogu pokazati svojim bakama i djedovima koliko im znače. S CEWE trenutnim fotografijama mogu zajedno stvoriti jedinstven dar za bake i djedove od najljepših zajedničkih uspomena. Uz trenutni ispis fotografija možete jednostavno ispisati svoje fotografije na CEWE fotokiosku u obližnjoj poslovnici i početi stvarati svoju prilagođenu galeriju.

Kreativno koristite svoje fotografije!
Kreativno i brzo: stvorite elegantnu galeriju od četiri CEWE trenutnih fotografija

Galerija uspomena od trenutnih fotografija. Što vam je potrebno:

CEWE trenutne fotografije (10 cm x 15 cm) – Karton (1 komad 60 x 22 cm, 1 komad 54 x 17 cm) – Škare – Ljepilo – Olovka – Ravnalo – Uzica – Dekorativna ljepljiva traka – Osnovni nož (sniccer)

Ovako se izrađuje

Za pozadinu CEWE trenutnih fotografija koristite manji karton. Na kartonu olovkom nacrtajte ravnalom četiri pravokutnika 12 x 17 cm. Na svaku od kraćih stranica dodajte jednu po jednu traku od tri centimetra kako biste kasnije na njih mogli zalijepiti pozadinu..

Presavijte pozadinu u sredini i na rubnim prugama. Presavijte karton prema naprijed duž preostale dvije linije. Time se stvara cik-cak oblik. Predložak možete preuzeti ovdje.

Presavijte veći komad kartona na četiri jednaka dijela. Olovkom nacrtajte okvir 12 x 17 cm u svakom dijelu. Gornji i donji rub okvira široki su 2,5 cm, a bočni rubovi su 1,5 cm. Izrežite unutrašnjost skalpelom. Dobiveni četverodijelni okvir potom ukrasite božićnom vrpcom po svom ukusu.

Za ovo suposebno prikladne fotografije zajedničkih trenutaka unučadi i baka i djedova jer pokazuju blisku povezanost djece s bakom ili djedom. Zalijepite trenutne fotografije na manji karton koji čini pozadinu.

Nakon što se ljepilo osuši, možete cik-cak oblikovati pozadinu koja sadrži fotografije na mrežama okvira. Ako je pozadina na pravom mjestu, pričvrstite je na uske trake na rubovima s malo ljepila.

Tako je nastala vrlo osobna galerija fotografija unuka za djedove i bake!

Mali savjet

Darovna kartica u obliku zvijezde upotpunjuje galeriju.

Ova umjetnička galerija fotografija ne zahtijeva čak ni posebno pakiranje: neka prevlada vaš jedinstveni dizajn. Darovna kartica u obliku zvijezde pokazuje da je baka ili djed zvijezda u životima unuka. Izrežite oblik zvijezde iz kartona druge boje. Na oznkau napišite npr. "Za baku" i pričvrstite je uzicom na okvir.

Želimo vam ugodno kreiranje i puno radosti prilikom darivanja ovakvog fotopoklona!