Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Tri poklona stoje jedan do drugog na drvenom stolu. Lijevo je tegla sa srcima i foto trakom, u sredini veća tegla sa suhim cvijećem i foto kolaž, a desno kutija sa pješčanim ukrasima i instant fotkom.

Kreativni savjeti

Poklonite ljubav: Poklon bon u boci ukrasite fotografijom!

Jednostavna ideja za veliku radost: Iznenadite svoje najdraže fotografijama koje možete izraditi odmah i poklonite im zajedničko vrijeme - u obliku poklon bona umotanog u bocu.

Tražite li istinski emotivni poklon? Ovo je posebno korisno na Valentinovo. Ali i za rođendane ili bilo koji drugi praznik. Naši voljeni vole personalizirane poklone: vrijeme provedeno zajedno. Pokazujemo vam kako jednostavno i brzo pružiti malo znakove pažnje pomoću trenutnog ispisa fotografija. Sve što vam treba je boca, trenutna fotografija i ideja koja čeka na realizaciju - prikupili smo malo inspiracije za vas.

Poklon bon za romantičnu večeru

Vidite prozirno staklo. Unutra je trenutna fotografija mladog para. Na slici se može pročitati sljedeći natpis: "Poklon bon za tvoj omiljeni restoran".
Ljubav osjećamo u srcu - ali ona ide kroz želudac: Kreirajte poklon bon za posebna jela i uživajte u vremenu provedenom zajedno.
Ispis fotografija koje možete ponijeti odmah s trenutnom izradom fotografija

Mali poklon, velika gesta: U užurbanoj svakodnevici iznenaditi voljenu osobu savršen je način da kažete "mislim na tebe". Lijepa gesta kojom ćete razveseliti voljenu osobu je pozvati je na romantičnu večeru. Sve što trebate učiniti je izraditi darovnu karticu kojoj možete dodati instant foto trake. Ovdje je moguće postaviti malu tekstualnu poruku pored najdraže fotografije. Poklon zatim možete staviti u bocu - a za dodatnu dozu ljubavi, napunite je malim papirnatim srcima.

Nove avanture u škrinji s blagom

Na slici je kutija sa ukrasnim pijeskom i školjkama, sa fotografijom unutra. Na fotografiji je stariji par.
Više od poklona: instant print fotografija s poklon bonom za putovanje i nautičkim ukrasom zamotana u kutiju.

Parovi koji su zajedno nekoliko godina obično dijele vrlo posebnu vezu. Želite li ovu ljubav obogatiti još jednom avanturom, kreirajte personalizirani poklon bon za putovanje ili za izlet na plažu. Motiv trenutne fotografije s okvirom može biti fotografija snimljena na prethodnom odmoru. Stavite fotografiju u kutiju, ukrasite je pijeskom, travkama i drugim nautičkim ukrasima. Vaša voljena osoba će obožavati svoju novu jedinstvenu škrinju s blagom – i nezaboravne trenutke koji su pred vama.

Poklonite prijateljima zajedničke trenutke

Možete vidjeti fotografiju kolaža u prozirnom staklu: Slika prikazuje fotografiju dviju djevojaka, pored njih je slika šalice kave - i tekst: "Poklon bon za naš omiljeni kafić"
Ugodno poslijepodne u omiljenom kafiću: Iznenadite svoju najbolju prijateljicu kreativnim poklon bonom.

Napravite nešto da svojoj najboljoj prijateljici pokažete koliko vam znači. Za ovaj poklon najbolje je odabrati usku, visoku čašu. Jedan fotokloaž s trenutnim fotografijama može uhvatiti ključne trenutke vašeg prijateljstva. Dodajte lijepi tekst: "Poklon bon za naš omiljeni kafić". Personalizirani poklon bon možete vizualno nadopuniti tako da čašu pored fotografije i bona napunite npr. suhim cvijećem. Jednostavan i prekrasan način da svojoj najboljoj prijateljici pružite ljubav.

CEWE tim Vam želi puno zabave uz darivanje.

Inspiracije - ideje za poklone

Korištenje vlastitih fotografija