Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Ruka otvara presavijenu kutiju na božićno ukrašenom stolu.

Kreativne ideje

Prijateljstvo odvija se sliku po sliku

S najbližima smo zajedno i u dobru i zlu. Za to vrijeme nastaje mnoštvo fotografija od kojih lako možete napraviti unikatni božićni poklon. Sklopiva knjiga, koja se naziva i leporello, prikuplja vaše osobne fotografije u jednu kutiju i može biti dar pun ljubavi vašem najboljem prijatelju ili partneru. Fotografije možete jednostavno izraditi na CEWE Fotokisoku u vašoj blizini.

Trenutne fotografije, karton, škare, ljepilo, ravnalo, olovke, kutija, samoljepljiva traka i pečat koji leže na stolu.
Za Leporello kutiju potrebne su trenutne fotografije s rubom veličine 10 x 15 cm.

Pribor za leporello

Ovako se izrađuje

Dvije ruke olovkom i ravnalom crtaju linije za fotografije na listu sivog kartona.

Prvi korak je crtanje mjesta fotografija pomoću olovke i ravnala, osiguravajući da u sklopivoj knjizi bude dovoljno mjesta. Preporučamo format od 11 x 16 cm po listu. Koliko fotografija želite staviti u sklopivu knjigu, u potpunosti ovisi o vama.

Dvije ruke savijaju list kartona u cik-cak.

Da biste postigli efekt harmonike, naizmjenično preklapajte jedan list naprijed, a drugi unatrag. Ako ste sve preklopili na pravi način, dobit ćete cik-cak motiv.

Dvije ruke režu trenutnu fotografiju oštricom i ravnalom. Više fotografija se može vidjeti u pozadini.

Uklonite bijele rubove kako bi fotografije savršeno pristajale na leporello. Da biste to učinili, jednostavno postavite ravnalo na fotografiju i nožem odrežite bijela područja. Prikladni podmetač štiti vaš stol od ogrebotina.

Dvije ruke zalijepe fotografiju dva prijatelja na leporello.

Nakon što izrežete CEWE trenutne fotografije na dimenzije potrebne za leporello, vrijeme je da ih zalijepite. Rasporedite fotografije željenim redoslijedom i zalijepite ih. Ostavite dva ili tri lista prazna za ukrase.

Dvije ruke pečate tekst "best friends" na prazno mjesto.

Sada dolazi dekoriranje: napišite kratke poruke ili riječi poput "najbolji prijatelji" na praznim mjestima. Ukrasna vrpca i srce od svjetlucavog kartona daju preklopnoj knjizi izgled spomenara. Upotrijebite vrpcu da napravite mali jezičak na gornjem listu kako bi se leporello mogao otvoriti.

Odgovarajuće pakiranje

Gotov leporello leži rasklopljen na stolu.
Uz pravu kutiju, vaš leporello postat će potpuno unikatan božićni dar.

Vaša knjiga fotografija će trebati odgovarajuće pakiranje kako bi se istaknuo efekt harmonike. Predlažemo kutiju koja je nešto veća od leporella kako bi se presavijene stranice lako izvlačile. Zavežite kutiju božićnom vrpcom i vaš unikatni dar je spreman!

Želimo vam puno zabave u DIY-u!