Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Sjećanja iz djetinjstva sačuvana u CEWE FOTOKNJIZI

Prva fotoknjiga u troje

Flórin telefon bio je pun fotografija i prije nego što joj se rodio sin, no od tada je snimljeno još više fotografija. A uspomene nisu mogle otići nigdje drugdje nego u CEWE FOTOKNJIGU.

Flóra se prvi put susrela s CEWE-om u Njemačkoj, kada je živjela i radila s jednom obitelji. Svake su godine izrađivali fotoknjigu, a njoj se jako svidio prekrasan format u kojem obitelj čuva najvažnije trenutke. "Na rastanku su mi poklonili CEWE FOTOKNJIGU u koju sam se odmah zaljubila. I od tada više nije bilo stajanja! Znala sam da ih želim izraditi za svoje drage ljude." - kaže Flóra smijući se.

Obitelj je odabrala XL CEWE FOTOKNJIGU i uvez koji se ravno otvara ravno na pregibu za fotografije u velikom formatu.

Oduvijek mi je bilo važno na fotografijama uhvatiti određene trenutke, događaje i ljude, a Norbi i ja od početka naše veze fotografiramo u tu svrhu. Nakon vjenčanja smo prvi put osjetili da želimo napraviti profesionalniji i bezvremenski album, u kojem slike ne ispadaju, sve se može lijepo posložiti kako poželimo, a kvalitetno čuva trenutke. Osim toga, možemo ga pokloniti i roditeljima, bakama i djedovima - otkrila je novopečena mama.

CEWE ekstra mat foto papir čuvat će obiteljske fotografije u savršenoj kvaliteti desetljećima.

Za nas CEWE FOTOKNJIGA znači uspomene u fotografijama. Vidim ponajviše po svojim roditeljima i bakama i djedovima koliko im je važno da mogu izvaditi opipljivu fotoknjigu s puno fotografija svoje djece, unuka i rodbine koju ne viđaju svakodnevno, ali su im važni. Ove knjige sadrže priče koje se mogu oživjeti i prepričavati uvijek iznova. U njemačkoj obitelji djevojčice su mi pričale priče o slikama kao da ih se sjećaju, iako su ih znale samo po priči, ali su priče na fotografijama postale dio njih. Mislim da je ovo jako lijep običaj, a voljela bih stvoriti sličnu tradiciju i u našoj obitelji - uvodi nas Flóra u obiteljske planove.

Za bake i djedove kvadratna CEWE FOTOKNJIGA izrađena je od klasičnog mat papira kako bi uspomene mogli ponijeti sa sobom bilo gdje.