Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
mueller-foto@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Održivost smatramo vrlo važnom - i u slučaju naših adventskih kalendara

Slatkiši za najdraže - na ekološki prihvatljiv način - uz naše adventske kalendare.

Iznenađenje skriveno iza 24 mala prozora u ime održivosti

Izrađen je od biorazgradivog materijala, ima FSC® certifikat i klimatski je neutralan

Sami kreirajte svoj ekološki prihvatljiv adventski kalendar.

Donesimo radost adventskog razdoblja i „iščekivanja Božića“ našim najdražima, pritom pazeći na održivost: činimo sve kako bi naši adventski kalendari bili najodrživiji i izrađeni od ekološki prihvatljivih materijala. Unutarnji dio adventskih kalendara izrađen je od 100% biorazgradivog materijala, a papir korišten za vanjsku ambalažu ima FSC® certifikat koji je otisnut tintom na bazi vode na način koji štedi resurse. Osim toga, stalno smanjujemo plastičnu ambalažu.

Biorazgradivi unutarnji dio

Za nas održivost također znači da ne bacamo nepotrebno materijale : zato koristimo preostale plastične unutarnje dijelove za kinder® čokoladne adventske kalendare. To znači da trenutno nemaju svi adventski kalendari održivu unutrašnjost. No, trudimo se što prije isporučiti sve naše adventske kalendare s biorazgradivim unutarnjim dijelom.

Za naše adventske kalendare koristimo dvije vrste održivih unutarnjih dijelova:

  • Brizganje papira: 70% se sastoji od škroba njemačkog krumpira, 12% od papirnih vlakana i 18% od vode. Ovo brizganje papira stoga je mnogo održivije od svog prethodnika od plastike.
  • Svježa papirna vlakna: 100% biorazgradivi unutarnji dio iz obnovljivih sirovina, koji se čak može baciti u vlastiti kompost ili papirni otpad

Pakiranje s FSC® certifikatom

Vanjsko pakiranje svih adventskih kalendara ima FSC® certifikat jer pri nabavi i proizvodnji pazimo na korištenje materijala koji štede resurse. Tijekom digitalnog tiska vanjsko pakiranje adventskog kalendara zatim se tiska bojama na bazi vode.

Ekološki prihvatljiva proizvodnja i dostava

Neki proizvodi zahtijevaju posebnu zaštitu tijekom transporta - na primjer od vlage. Zato još uvijek koristimo plastiku u 2% naše ambalaže. I ovdje stalno promišljamo naše proizvode.

Proizvodnja koja štedi resurse

Smanjenje onečišćenja okoliša i očuvanje prirodnih resursa središnji je cilj CEWE-a radi promicanja zaštite klime i okoliša. Bez plastičnog unutarnjeg dijela i folije za omatanje, adventski kalendar sastoji se gotovo isključivo od obnovljivih materijala. U foliju omotavamo samo čokoladu naših partnera jer ju trenutno nije moguće zamijeniti održivijom alternativom zbog sigurnosti hrane.

U posljednje dvije godine gotovo svi naši adventski kalendari proizvedeni su sa 100% biorazgradivim unutarnjim dijelom. Ovo je veliki korak prema održivijem asortimanu proizvoda.

Fenna Willers, voditeljica održivosti u CEWE-u

Naši adventski kalendari

Upoznajte naše adventske kalendare kojima, kad ih izradite sa svojim fotografijama, možete najdražima uljepšati adventsko razdoblje.

Naruči